flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРОВЕДЕННЯ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДЯН

10 серпня 2012, 11:28

Рада суддів України спільно з Центром суддівських студій проводить Моніторинг стану незалежності суддів в Україні – 2012, метою даного заходу є здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні, розроблення відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади.

         У зв’язку з цим та на виконання  пунктів 2 і 5 рішення Ради суддів України від 09 липня 2012 р. № 34 в приміщенні Автозаводського районного суду м. Кременчук Полтавської області  15 серпня 2012 року відбудеться проведення опитування громадян шляхом заповнення опитувальної анкети.

Запрошуємо громадян взяти участь в опитуванні щодо якості функціонування суду та заповнити анкету, розроблену Центром суддівських студій  та схвалену рішенням Ради суддів України.

За дорученням голови суду Обревко Ліни Олександрівни, відповідальною  особою  за  проведення опитування призначено заступника керівника апарату суду Бражник Наталію Миколаївну.

       
  Ваша думка є важливою для нас, тому заздалегідь вдячні за співпрацю.