flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН !

10 серпня 2012, 11:27

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН !

30 липня 2012 року наказом керівника апарату змінено графік прийому громадян у суді.

       Згідно графіку прийом позовних заяв, апеляційних скарг, заяв про видачу копій судових рішень, виконавчих листів, заяв на ознайомлення з матеріалами справи, інших заяв та документів, в тому числі, відповідно до процесуальних законів – приймаються відповідальним секретарем суду в кабінеті № 2  ЩОДЕННО - понеділок-четвер з 08.00 год. до 17.15 год., п’ятниця - з 08.00 год. до 15.45 год. 

 

       Видача копій процесуальних рішень, виконавчих листів по справах, що набрали чинності в поточному році – здійснюється відповідальним секретарем суду в кабінеті № 1 - вівторок, четвер з 14.00 год. до 17.00 год.

      Видача копій процесуальних рішень по справах, що набрали чинності в роках, котрі передують року звернення до суду за копією - здійснюється відповідальним секретарем суду в кабінеті архіву суду  - вівторок, четвер з 14.00 год. до 17.00 год.

     Ознайомлення з матеріалами справ – здійснюється відповідальним секретарем суду в кабінеті № 2  ЩОДЕННО - понеділок-четвер з 08.00 год. до 17.15 год., п’ятниця - з 08.00 год. до 15.45 год. 

 

      Копії процесуальних документів видаються особам, які відповідно до законодавства мають право на їх одержання.

 

       Для одержання копії документів необхідно мати з собою документ, який засвідчує особу для фізичних осіб та  копію доручення для  представників.

 

      Право кожного на доступ до судових рішень здійснюється у порядку, визначеному Законом України «Про доступ до судових рішень», забезпечується   офіційним оприлюдненням  судових  рішень  на  офіційному веб-порталі судової влади України. Для  доступу  до судових рішень судів загальної юрисдикції Державна судова адміністрація України забезпечує  ведення  Єдиного державного реєстру судових рішень.