flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових процесів! Відновлено відправку поштової кореспонденції

06 жовтня 2022, 15:39

     Автозаводський районний суд м. Кременчука повідомляє учасників судових процесів про відновлення відправки кореспонденції (копій судових рішень, судових повісток та повідомлень, виконавчих листів та іншої вихідної кореспонденції суду) засобами поштового зв’язку 📩 з 01 жовтня 2022 року.

     Одночасно нагадуємо про сучасні альтернативні способи для отримання інформації про стан розгляду справ, у тому числі процесуальних документів (копій судових рішень тощо), а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень 📲, вказуючи свій номер мобільного телефону;
  • довідатися про надходження та рух по справам (📅 дату та 🕓 час судового засідання) безпосередньо на сайті суду в складі веб-порталу «Судова влада», скориставшись функціоналом «Стан розгляду судових справ», який знаходиться за посиланням http://court.gov.ua/fair/sud1601/ або функціоналом «Розклад засідань» за посиланням https://av.pl.court.gov.ua/sud1601/gromadyanam/csz/;
  • отримати інформацію про стан розгляду справи за телефоном ☎

     Також можна зателефонувати до Єдиного Контакт-центру судової влади України за номерами:

0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України);

+38(044) 207-35-46 багатоканальний (для дзвінків з-за кордону)

(05366) 3-51-48 (канцелярія) - інформація з розгляду цивільних справ, справ в порядку адміністративного судочинства та про адміністративні правопорушення

(05366) 3-61-31 (канцелярія) - інформація з розгляду кримінальних справ

  • отримувати процесуальні документи електронною поштою 📧 через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

     Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати направлення вказаної заяви, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу.

     Зокрема нагадуємо, що усі процесуальні документи Ви можете направити до суду поштою 📩 (39600, Полтавська область, м.Кременчук, вул. Першотравнева, 29/5), в електронному вигляді на офіційну електронну адресу суду 📧inbox@av.pl.court.gov.ua, засвідчену кваліфікованим електронним підписом,  або з власного зареєстрованого електронного кабінету через підсистему «Електронний суд».

 

     Прес-служба суду