flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості дії карантину в умовах воєнного стану

29 квітня 2022, 09:42

     Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 31 травня 2022 року. 

     З огляду на продовження в Україні карантину, у Автозаводському районному суді м.Кременчука продовжено особливий режим роботи та запроваджені заходи із попередження розповсюдження вірусної інфекції на період карантину до 31 травня 2022 року.

     Пізніше, 26.03.2022 Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови №1236 від 09.12.2020, якими визначено особливості дії карантину для боротьби із коронавірусною хворобою на час дії воєнного стану в Україні (постанова №372).

     Згідно зі змінами, зелений, жовтий, помаранчевий та червоний рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи не застосовуються на період воєнного стану в Україні.

 

     На період воєнного стану:

  • фізичним особам і суб’єктам господарювання рекомендовано дотримуватися протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19;
  • фізичним особам рекомендовано забезпечити отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях;
  • закладам охорони здоровʼя забезпечити готовність до реагування на спалахи COVID-19 в умовах воєнного стану.

 

     Ураховуючи викладене, рекомендуємо дотримуватися запроваджених протиепідемічних заходів з метою убезпечення себе від захворювання на COVID-19!

     Бережіть себе! Все буде Україна! Слава Україні!

 

     Прес-служба суду