flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових процесів!

28 лютого 2022, 10:44

Автозаводський районний суд м. Кременчука працює у звичайному режимі!

Протягом усього робочого часу суду здійснюється прийняття, опрацювання та реєстрація документів, що подаються до суду, автоматизований розподіл судових справ.

Невідкладні судові розгляду за клопотаннями органів досудового розслідування (зокрема щодо обрання, продовження, зміни запобіжних заходів), здійснюються слідчими суддями в звичайному режимі.

Інформацію щодо судових засідань, призначених до розгляду, сторони та інші учасники судових процесів можуть отримати звернувшись до секретарів судових засідань або помічників суддів за телефонами. Зазначену інформацію просимо уточнювати завчасно.

Крім того, з метою належної організації роботи суду в умовах воєнного стану у зв’язку з актом збройної агресії Російської Федерації проти України 24 лютого 2022 року наказом голови суду запроваджено ряд обмежувальних заходів:

- з метою уникнення будь-яких провокацій та інцидентів заборонено пропуск до приміщення суду громадян, які не є учасниками судових процесів;

- здійснювати пропуск до приміщення суду громадян, які є учасниками судових процесів, виключно у разі проведення судового засідання та безпосередньо перед його початком за наявності документів, що посвідчують особу, з дотриманням заходів безпеки та карантинних обмежень;

- здійснювати прийом та видачу процесуальних документів безпосередньо на вході до приміщення суду.

Все буде Україна! Слава Україні!

 

Прес-служба суду