flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розбійний напад на 68-річного пенсіонера в с. Кіндрівка: до суду надійшло кримінальне провадження

22 квітня 2021, 17:30

     22.04.2021 до Автозаводського районного суду м. Кременчука надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням гр. Б. та гр. П. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 КК України.

     Особи обвинувачуються у тому, що 21.02.2021 близько 21 год. 00 хв. в с. Кіндрівка Кременчуцького району Б. та П. за попередньою змовою зайшли на територію домоволодіння та через незачинені вхідні двері житлового будинку проникли до приміщення, та з метою заволодіння майном вчинили напад на власника Х., поєднаного із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я останнього, яке виразилось у нанесенні ударів руками, зжатими у кулак в область голови, від яких потерпілий впав на підлогу та втратив свідомість. Після цього, підозрювані Б. та П. непритомному Х., який лежав на підлозі кімнати, за допомогою кабелю та гумової камери, зв’язали разом обидві руки та окремо разом обидві ноги відповідно, позбавивши його можливості чинити опір. Після цього підозрювані незаконно заволоділи грошовими коштами в сумі 2000 гривень та двома мобільними телефонами та покинули місце скоєння злочину. У результаті умисних злочинних дій Б. та П. потерпілому Х. завдані тілесні ушкодження у вигляді синців на обличчі та перелому хірургічної шийки лівого плеча зі зміщенням і вивихом головки.

     У кримінальному провадженні призначено підготовче судове засідання на 14 год. 40 хв. 23.04.2021.

     Головуючий суддя – Малтиз А.В.

     Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи - №536/645/21.

     Для інформації:

     Згідно ч.3 ст.187 КПК України розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

 

     Прес-служба суду