flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Карантин: продовжено особливий режим роботи суду

16 січня 2021, 10:04

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

ПРОДОВЖЕНО ОСОБЛИВИЙ РЕЖИМ РОБОТИ СУДУ!

 

     З огляду на продовження в Україні карантину з метою попередження поширення короновірусу COVID-19, у Автозаводському районному суді м.Кременчука продовжено особливий режим роботи та запроваджені заходи із попередження розповсюдження вірусної інфекції на період карантину до 28 лютого 2021 року

     Заборонено допуск до приміщення суду громадян, у тому числі учасників судових процесів, за відсутності медичної маски.

     Проводити температурний скринінг суддів, працівників апарату суду та громадян на вході до приміщення суду з використанням безконтактного термометру.

     Припинено особистий прийом громадян керівництвом суду.

     Припинено проведення судових засідань в режимі відеоконференції за дорученням інших судів, окрім судових справ, які потребують термінового судового розгляду (обрання, зміна, продовження строків застосування запобіжних заходів).

     Заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель).

     Також просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання (гарячка, слабкість, сонливість, головний біль, кашель, порушення дихання).

     Прийом вхідної кореспонденції, видача копій судових рішень та виконавчих листів здійснюється на посту служби судової охорони.

     Громадянам, які є учасниками судових процесів:

  • Утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін;
  • За можливості подати до суду заяви про розгляд справ за їх відсутності за наявними в справі матеріалами.

     Громадянам, які не є учасниками судових процесів:

  • Заборонено допуск у судові засідання у якості вільних слухачів;
  • Утриматися від відвідин суду.

     Ураховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо одночасного перебування великої кількості осіб у групах, забезпечити у приміщенні суду загального користування (холл, коридор), поза межами судових засідань:

  • перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрів площі приміщення;
  • дотримання між громадянами фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра.

     Всі необхідні процесуальні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) ви можете направити до суду поштою, факсом (05366) 3-31-10 або в електронному вигляді з власного зареєстрованого електронного кабінету через підсистему «електронний суд» або на офіційну електронну адресу суду inbox@av.pl.court.gov.ua.

     Під час карантину здійснюється прийом та реєстрація процесуальних документів, надісланих з електронної пошти з доменним іменем «@mail.gov.ua» або з будь-яких інших доменних імен.

 

     Прес-служба суду