flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочалась щорічна кампанія декларування!

11 січня 2021, 16:33

     01 січня 2021 року розпочалась щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року.

     Автозаводський районний суд м. Кременчука повідомляє, що відповідно до ч.1 ст.45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 №1700-VІІ особи, зазначені у пункті 1підпунктах «а» і «в» пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

     Присяжні (під час виконання ними обов’язків у суді) належать до суб'єктів, на яких поширюється дія цього Закону (підпункт «ґ» п.1 ст.3 Закону).

     У зв’язку із цим, НАГАДУЄМО, що Ви, присяжні, зобов’язані подати електронну декларацію за 2020 рік до 1 квітня 2021 року.

     Для цього необхідно перевірити чинність Ваших електронно-цифрових підписів та, у разі закінчення терміну їх дії чи відсутності такого підпису, завчасно отримати електронно-цифровий підпис для заповнення в Е-декларації.

     Заповнити Е-декларацію Ви можете за посиланням: https://portal.nazk.gov.ua/login

     ☝🏻Отримати роз’яснення для заповнення декларації можна:

💠Звернувшись до уповноважених підрозділів/осіб із питань запобігання корупції у вашій установі за консультацією. Їхні контакти можливо знайти за посиланням на мапі, яку НАЗК розробило у 2020 році: https://nazk.gov.ua/uk/katalog-upovnovazhenyh/.

💠Зателефонувавши до  Контакт-центру НАЗК, створеного у 2020 році: +38(044)200–06–94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

💠Ознайомитись із роз’ясненнями щодо заповнення декларацій у базі знань за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/. Працює зручний пошук за ключовим словом.

💠Для отримання технічної допомоги щодо роботи з Реєстром звернутись за адресою: support@nazk.gov.ua або заповнити форму зворотнього зв’язку на  вебсайті НАЗК.

     Також роз’яснення можна зберегти тут.

Прес-служба суду